Ineke Claassen Ik ben Ineke Claassen, uw coach en gastvrouw. Geboren in 1951 en opgegroeid in Rotterdam. Gehuwd met Servaas Smulders, vader van drie dochters. We zijn opa en oma van zes kleinkinderen.

Met de activiteiten op deze website maak ik mijn droom waar: ’Mensen een plek bieden waar ze in alle rust, onder goede begeleiding en volledig verzorgd, stil kunnen staan bij werk en leven.’

Ik werk 35 jaar als zelfstandig gevestigd trainer, adviseur en coach voor particulieren en organisaties. Samen met collega's begeleidde ik grote veranderingen in organisaties en fusies met strategische conferenties, leiderschapstrainingen, teambuilding en trainingen op de werkvloer. Uiteindelijk bleek het vermogen van teams en individuen om hardnekkige gedragspatronen te doorbreken, de kritische succesfactor. Ik heb mij daarin gespecialiseerd.

                   

Uw gastheer is Servaas Smulders, geboren in 1950 in het Brabantse Goirle. Na een boeiende carrière als journalist bij regionale dagbladen is hij nog werkzaam als PR adviseur, lobbyist en media trainer.

Zijn droom was een eigen wijnboerderij. Die is inmiddels uitgebreid met een boomgaard van hoogstambomen met oude Groninger appel- en perenrassen. Het ’zacht fruit’ met rode, witte en zwarte bessen, rode en witte frambozen breidt zich uit. Het volgende ideaal is een 'Proeverij' voor het presenteren en verkopen van al die zelf verbouwde en verwerkte producten. Hij houdt van koken en mensen verwennen. Hij zorgt ervoor dat u niets te kort komt tijdens uw verblijf bij ons.

Samen vormen wij sinds 2005 C&S Communicatie Coaching.

Servaas Smulders